2015-11-26

Doğadan Dönüş Gravür Sergisi

Resim Bölüm Başkanımız ve Öğretim Üyemiz  Prof. Melihat TÜZÜN’ün, onbirinci kişisel sergisi “Doğadan Dönüş”, 01 Aralık Salı günü Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi’nde açılıyor.

Sergi, adının da çağrıştırdığı gibi, doğadan uzaklaşan insanı ve günlük hayatın karmaşasından bunalıp, doğaya kaçan (ve bir süre sonra modern ortamına dönmek zorunda kalan) insanı da içerip, yansıtmakla, içerdiği tüm zıtlıkları ve resim sanatının iç dünyamızı da içerecek şekilde duygularımıza ayna tutmadaki özgün yerine güzel bir örnek oluşturmaktadır.

'Doğadan Dönüş', hepimizi doğa ile ilgili (bazen negatif de olan) yoğun ilişkimizde doğa ile yüzleşmeye ve doğaya, doğal olan'a zarif bir farkındalık davetidir. Bu sergi de sanatçının doğa ile ilgili sergilerinin bir sonraki evresini merakla beklememizi sağlayan, etkileyici tarama ve zıtlıklar uyumu birlikte sunulmaktadır.

Sergi 01-30 Aralık tarihleri arasında Doğuş Üniversitesi Sanat Ve Tasarım Fakültesi’nde Giriş Fuayesinde gezilebilir.