2017-07-11

Prof. Melihat Tüzün''ün Festival Başkanlığı

Bölümümüz Öğretim Üyesi Prof. Melihat TÜZÜN, 10-16 Temmuz 2017 tarihleri arasında, Pinelo Art Gallery ve Yunanistan-Sakız Adası Belediyesi kültür sanat sorumlusu olan Vivi Potamousis tarafından yapılan  “Homeros’un İzinden, Chios (Sakız Adası) Sanat ve Kültür Festivali” Başkanlığını yaptı.

Aynı festivalde bölümümüz hocaları Prof. Melihat Tüzün ve Arş. Gör. Bige Gürses linol baskı ve monobaskı, Mersin Üniversitesi'nden Prof. Nurseren Tor portre- yüz, Gaziosmanpaşa  Üniversitesi'inden Yrd. Doç. Özlem Gök ve Yrd. Doç. Müge Akçakoca Palyatif Bakım, İstanbul Üniversitesinden Yrd. Doç. Öznur Özden, Yrd. Doç. Ahsen Bildik ve Kemerburgaz Üniversitesinden Öğr. Gör. Yeter Beriş Elde Kağıt- Kağıtta Sanat, Beylerbeyi Olgunlaştırma Enstitüsü'nden Emine Keskin Aydın Geleneksel Baskı, Öğr. Nurten Erdoğan Keçe Atölye Çalışmaları yaptılar. Festival kapsamında  etkinlikler sanatçı ve sanatseverler tarafından büyük ilgi görürken Yunanlı ve Türk sanatçılar Volissos' ta duvarlar ve kapılara resimler yaptılar.