2017-12-18

Bas Buluş Özgün Baskıresim Sergisi



Türkiye’de Özgün baskıresmin duayenlerinin eserlerinin sergileneceği “Bas Buluş 2017” sergisi bu yıl Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nde açılıyor. Resim Bölüm Başkanı ve Özgün Baskıresim Sanatçılar Derneği Başkanı Prof. Melihat Tüzün’ün, “Türkiye de Özgün Baskıresmin Dünü ve Bugünü” konferansından sonra açılacak sergide dernek üyelerinin dışında ülkemizde farklı kurumlarda özgün baskıresim dersi veren hocaların eserleri yer alacak.

Sergi kapsamında eserleri sergilenecek sanatçılar; Güler Akalan, Sadık Altınok, Mustafa Aslıer, Atilla Atar, Nükhet Atar, Selvihan Kılıç Ateş, Derya Aydoğan, Özge Aydoğan, Can Aytekin, Tezcan Bahar, Deniz Bayav, Hatice Bengisü, Ozan Bilginer, Sema Boyancı, Savaş Kurtuluş Çevik, Ali Doğan, Fatma Eren Doğan, Hüsnü Dokak, Belgin Onur Dönmez, Saime Hakan Dönmezer, Çiğdem Erbil, Devrim Erbil, Basri Erdem, Gonca Erim, Ayşen Erte, Hayri Esmer, Umut Germeç, Emrah Günay, Bige Gürses, Leyla Hancı, Mürşide İçmeli, Kerem İşcanoğlu, Lütfü Kaplanoğlu, Devabil Kara, Sezin Türk Kaya, Gülbin Koçak, Musa Köksal,Fatih Kurtçu, Hayati Misman, Zühtü Müridoğlu, Dalila Özbay, Hasan Pekmezci, Füsun Sünnetçioğlu, Erhun Şengül, Eda Tekcan, Süleyman Saim Tekcan, Fevzi Tüfekçi, Melihat Tüzün, Samet Uğur, Hülya Yalçın, Mahpeyker Yönsel.

Tekirdağ’da ilk kez sergilenen, alanın her kuşak sanatçısının eserlerini bir arada bulacağınız bu özel sergiye Öğretim elemanlarımızı,  Öğrencilerimizi ve kısacası Sanatseverleri bekliyoruz.

Konferans, 19 Aralık Salı günü saat: 13:30, Sergi saat:14.30 da Fen Edebiyat Fakültesi Konferans ve Sergi Salonun da yapılacaktır.