2021-12-27

TNKÜ Plastik Sanatlar Topluluğu Öğrencilerimizden Yeni Yıl Hediyeleri



Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi öğrencilerinden oluşan Plastik Sanatlar Topluluğunun anlamlı hediyeleriyle Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi, yeni yıla sanat dolu bir başlangıç yaptı.

Topluluk öğrencileri, Bölümümüz Öğretim Üyelerinden Doç. Mahpeyker YÖNSEL koordinatörlüğünde gerçekleştirdikleri etkinlikte, aralarında nesli tükenme tehlikesinde olan hayvanların da yer aldığı figürleri işledikleri doğal taşları başta Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Bülent EKER, Prof. Dr. Celalettin VATANDAŞ ve Prof. Dr. Yılmaz ÇAKICI ile Genel Sekreter Murat Kamil TIRPANCI olmak üzere Üniversitemiz Öğretim Üyelerine yeni yıllarını kutlayarak takdim ettiler.

Yeryüzünde birlikte var olduğumuz hayvanların, iklim değişikliği ve kuraklık dolayısıyla zorlaşan yaşam koşulları ile birlikte maruz kalabildikleri kötü muamelelere karşı farkındalık yaratmak ve yeni yıla sanat dolu güzel bir başlangıç yapmak gayesiyle gerçekleştirilen etkinlikte öğrenciler, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt YÜKSEL’e de eserlerinden takdimde bulundular.