2024-05-13

Öğretim Elemanlarımız Japonya Sergisinde

Bölümümüz öğretim elemanlarından şu anda Trakya Üniversitesi'nde görevde bulunan Prof. Melihat TÜZÜN, Bölüm Başkanımız Prof. Dalila ÖZBAY, Arş. Gör. Bige GÜRSES, Arş. Gör. Enis Malik DURAN Japonya'nın Tokyo şehrinde bulunan Desifn Festa Galeri'de gerçekleşen "Sound of Turkish Printmaking" sergisinde yer aldılar.

Trakya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi, Özgün Baskıresim Sanatçıları Derneği ve Pinelo Galeri iş birliği ile hazırlanan sergide, Türkiye'nin farklı kentlerinde yaşayan, özel atölyelerinde ya da eğitim kurumlarında ders veren akademisyen ve baskıresim sanatçılarının yer aldığı sergide çok sayıda eser bulunmaktadır.

13-15 Mayıs tarihleri arasında süren sergi, Türkiye ve Japonya arasındaki diplomatik ilişkilerin 100. yılı anısına Japon sanatseverlere sunuldu.

Sergide yer alan öğretim elemanlarımızı kutluyor ve başarılarının devamını diliyoruz.