2023-12-05

Bas Buluş, Cumhuriyetin 100. Yılına Özel IV. Uluslararası Özgün Baskıresim Sergisi

Cumhuriyetimizin 100. Yılına özel olarak, Trakya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi ve Türkiye Baskıresim Sanatçıları Derneği ortaklığında bu sene dördüncüsü düzenlenen Bas Buluş 2023, IV. Uluslararası Baskıresim Sergisi, 5 Aralık 2023, saat 15. 00 ’da Edirne İl Kültür Müdürlüğü ev sahipliği yapmıştır. Bölümümüz öğretim üyesi, Trakya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Melihat TÜZÜN önderliğinde düzenlenen, Türkiye'den ve dünyadan çok sayıda sanatçıyı bir araya getiren sergide bölümümüz öğretim elemanları Prof. Dalila ÖZBAY, Arş. Gör. Bige GÜRSES, Arş. Gör. Enis Malık DURAN'ın eserleri de yer almıştır. Bas Buluş 2023, IV. Uluslararası Baskıresim Sergisi, 5 - 18 Aralık tarihleri arasında; Edirne İl Kültür Müdürlüğü, Deveci Han Kültür Merkezi, Hayri Çizel Sergi Salonu'nda izlenebilir.