2022-03-21

DOĞADAN TUVALE RESİM SERGİSİ

Namık Kemal Üniversitesi, Resim Bölümü öğrencileri tarafından #KartaltepeTabiatParkı’nda yapılan “Doğadan Tuvale” çalışmalarına ait resim sergisinin açılışı Süleymanpaşa Belediyesi Sanat Galerisi’nde gerçekleştirildi. 19 Ekim 2021 tarihinde Tekirdağ Orman İşleri Müdürlüğü ortaklığı ile gerçekleştirilen “Doğadan Tuvale” Etkinliğine fakülte öğretim elemanlarından Arş. Gör. Bige Gürses ve Resim Bölümü 4. Sınıf öğrencilerinden Özcan Narin, Nurdan Çelik, Ayça Ay, Kinem Kızılağaç, Simge Soykaya, Merve Kılıç, Serdar Alp Erçin, Ömürcan Yorulmaz, Tuğçe Kayın, Sonay Bülbül ve Dilan Salğın katıldılar. Etkinlikte Tekirdağ, Uçmakdere bölgesinde bulunan, Kartaltepe Tabiat Parkı’nda tuval üzerine yağlıboya tekniğinde manzara resimleri yapıldı. Tekirdağ’ın sevilen lokasyonlarından biri olan Uçmakdere Kartaltepe bölgesinde Resim bölümü öğrencilerine böyle güzel bir deneyim yaşattıkları için Tekirdağ Doğa Koruma ve Milli Parklar 1. Bölge Müdürlüğü, Tekirdağ Şube Müdürlüğü’ne ve öğrencilerimize, gerçekleştirdikleri çalışmaları için teşekkür ederiz.