2022-04-15

Ebru Çalıştayı Etkinliği Gerçekleştirildi

Fakültemizin Dünya Sanat Günü sebebiyle organize ettiği etkinlikler devam ediyor. Resim Bölümü'nde Sanat Sosyolojisi dersini veren üniversitemiz bünyesindeki Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Hakkı ERTAN bölümümüz atölyesinde ebru teknikleri üzerine bir çalıştay gerçekleştirdi.

Öğretim üyesi kimliğinin yanı sıra ebru teknikleri konusunda uzmanlığı bulunan ve bir ebru sanatçısı olarak kabul edilen hocamız ebru tekniğinin hazırlık süreçlerini, inceliklerini içeren bilgileri daha önce yaşadığı deneyimlerle ilgili anılarını anlatarak katılımcılara aktardı. Hazırlık süreci sonunda ebru resim örnekleri uygulayan hocamız daha sonra katılımcılara yönlendirerek ebru resim yapmalarını sağladı.

Katılımcıların ilgi gösterdği ve keyife deneyimlediği ebru çalıştayı için Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Hakkı ERTAN'a teşekkürlerimizi sunuyoruz.