2022-06-09

KAT KAT KAT Gravür Atölyesi Öğrenci Sergisi



 

Üniversitemiz Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi binasının duvarları gravür baskı resimlerle renklendi. Fakülte binasının birinci ve ikinci katına yayılan sergide Resim Bölümü’nde seçmeli olarak Gravür Atölyesi dersi alan birinci ve ikinci sınıf öğrencilerinin çalışmaları yer alıyor. Resim Bölümü Arş. Gör. Enis Malik DURAN’ın düzenlediği gravür sergisi farklı tekniklerle üretilen gravürlerden oluşuyor.

9 Haziran 2022 tarihinde saat 14:00’te Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi binasının birinci ve ikinci katı koridorlarında açılan “KAT KAT KAT Gravür Atölyesi Öğrenci Sergisi”ne fakülte Dekanımız Prof. Dr. Murat ÖZYAVUZ, Bölüm Başkanımız Doç. Dalila ÖZBAY, Peyzaj Mimarlığı Bölüm Başkanı Prof. Dr. Rüya YILMAZ, bölüm hocalarımızdan Doç. Burçin ERDİ ES, fakültemizin öğretim elemanları ve öğrencilerimiz bulundular. Dekanımız eserleri Arş. Gör. Enis Malik DURAN'ın rehberliğinde tek tek inceleyerek takdirlerini belirtti. Öğrencilerimizi tebrik eden hocalarımız, katılımcılara belgelerini takdim ettiler.

İzleyiciler tarafından da ilgiyle izlenen sergimiz, 9 Haziran-30 Ağustos 2022 tarihleri arasında izlenebilir. Sergiye tüm üniversitemiz ve Tekirdağ halkı davetlidir.