2019-06-05

Mezuniyet sergisi

GSTM Fakültesi Resim Bölüm Başkanlığının organizasyonu ile Resim Bölümü Mezuniyet sergisi yapıldı. Fen Edebiyat Fakültesi Fuaye alanınında açılışı yapılan sergide Resim Bölümü öğrencileri, yapıtlarını izleyicilerin beğenilerini sundular. Resim Bölüm Başkanı Doç.Dr. Mustafa Cevat ATALAY yaptığı konuşmada, "Resim Bölümü öğrencileri için mezuniyet sergilerinin çok önemli olduğu, dört  yıllık uygulamalı ve kuramsal bir eğitimin sonucunda  seçki ile oluşturulan sergide bulunan yapıtların, uzun süreli bir eğitimin sonucunda gerçekleştirildiğini belirtti. Ayrıca, Resim bölümün de görev yapan bütün öğretim elemanlarının emek ve çabalarının öğrencilerin başarısın da katkısı bulunduğunu belirterek,öğrencilere  de  böylesine nitelikli yapıtlar ürettikleri için teşekkürlerini sundu. Akademisyenlerin ve sanatseverlerin katıldığı sergide Resim Bölümünden Mezun olan öğrencilerin 35 yapıtı izleyicelerin beğenisine sunuldu.

Sergi Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesinde, Fen Edebiyat Fakültesi Fuaye alanın da görülebilir.