2022-11-22

Resim Atölyesinden Öğrenci Sergisi Açıldı



 

Bölümümüz üçüncü ve dördüncü sınıf öğrencilerinin çalışmalarından oluşan "Resim Atölyesinden Öğrenci Sergisi" yoğun bir katılımla açıldı. Serginin seçkisi bölümümüz öğretim elemanlarından Doç. Burçin ERDİ ES ve Arş. Gör. Enis Malik DURAN'ın resim atölyesinde segi konseptini belirlediği ve yaklaşık bir yıllık bir üretim sürecinde ortaya konan öğrenci çalışmalarından oluşuyor. Sergi Arş. Gör. Bige GÜRSES'in koordinatörlüğünü üstlendiği Resim Topluluğu'nun desteğiyle gerçekleştirildi.

Açılışta Dekan Yardımcılarından Prof. Dr. Tuğba KİPER, Dr. Öğr. Üyesi Şeref KOCAMAN, Bölüm Başkanımız Doç. Dalila ÖZBAY, bölüm öğretim elemanlarımız, fakülte ve üniversitemizin değerli öğretim elemanları, öğrencilerimiz ve Tekirdağ halkından izleyiciler yer aldı. Yoğun ilgi gören sergide çalışmalar ilgiyle izlendi.

Sergide ASLI URUÇ, BİLGESU VATANSEVER, BARIŞCAN SEVAL, EBRU ALGÜL, ELA HİLAL İLERİ, ELİF ÖZKAN, EMİRKAN KURBAN, FATMA AVCI, İLAYDA ATAÇ, İLAYDA YİĞİT, İSRA DİNÇ, MERVE AKÇAR, MİNE ARABALI, NAİLE ERKAN, NAZLI ÖZTÜRK, OKTAY ÖZBEY, SENA ÜNLÜ, SERDAR ÖZTÜRK, TANER ŞENER, TUNAHAN BASATLI, ZEHRA KARAMAHMUTOĞLU'nun çalışmaları yer aldı.

Öğrencilerimizi kutluyor ve başarılarının devamını diliyoruz.

Sergiye ilgi gösteren tüm sanatseverlere teşekkür ediyoruz.