2018-05-22

Resim Bölümü Diploma Sergileri

Resim bölümü 4. sınıf öğrencilerimizin diploma sergilerinin ikincisi olan Kübra Aydın’ın “Geçmişten Geleceğe” ve Miray Gülten’in “Işığın Geometrik Şekillerle Oyunu” sergileri 21 Mayıs 2018 tarihinde açılmıştır. Sergide Resim bölüm başkanı Prof. Melihat Tüzün, bölüm başkan yardımcısı Doç. Dr. Mustafa Cevat Atalay öğretim elemanları Doç. Dalila Özbay, Dr. Öğr. Üyesi Burçin Erdi Es, Dr. Öğr. Üyesi Mahpeyker Yönsel, Araş. Gör. Bige Gürses resimlerle ilgili yorumda bulunarak öğrencilere resimleri hakkında sorular sordular. Resim bölümü öğrencileri ve ailelerin de katılımıyla açılış gerçekleştirildi. Resim Bölümü Diploma Sergisi 21 Mayıs-23 Mayıs tarihleri arasında Fen Edebiyat Fakültesi Sergi Salonu’nda gezilebilir.