2023-03-14

Resim Bölümü Dış Paydaş Toplantısı Gerçekleştirildi

Resim Bölümü yeterlilikleri üzerine yapılan çalışmalar doğrultusunda dış paydaşlarımızla bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıda Bölüm başkanımız Doç. Dalila ÖZBAY, öğretim elemanları Dr. Öğr. Üyesi Zekiye Aslıhan KUŞOĞLU, Arş. Gör. Dr. Tuncay Murat ATAL, Arş. Gör. Bige GÜRSES, Arş. Gör. Enis Malik DURAN, Süleymanpaşa Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hüseyin ŞAHİN, Tekirdağ Güzel Sanatlar Lisesi öğretmenlerinden Bedriye MORALAR, lisans mezunu öğrencilerimizden Kinem KIZILAĞAÇ, yüksek lisans öğrencilerimizden GİZEM ŞAFAK, öğrenci temsilcimiz Münevver Bilgesu VATANSEVER yer aldılar.

Bilgilendirme sonrası paydaş görüşleri alındı ve elektronik form üzerinden yeterlilik değerlendirmesi yapmaları istendi.

Paydaşlarımıza teşekkür ediyoruz.