2022-11-09

Resim Bölümü II. Oryantasyon Buluşması Gerçekleşti

Resim Bölümü öğrencileriyle oryantasyon buluşması 8 Kasım 2022 saat 15:30'da E-107 numarı derslikte ikinci kez gerçekleştirildi. Etkinlikte Bölüm Başkanı Doç. Dalila ÖZBAY, öğretim elemanları Dr. Öğr. Üyesi Zekiye Aslıhan ÖZTÜRK, Arş. Gör. Dr. Tuncay Murat ATAL, Arş. Gör. Bige GÜRSES, Arş. Gör. Enis Malik DURAN yer aldılar. Buluşmada farklı sınıflardan öğrenciler birbirleriyle tanışma fırsatı yakaladılar ve bölümle ilgil talep ve beklentileri üzerine söz hakkı aldılar. Öğrenciler sorularını ve tespitlerini dile getirdiler. Danışmanlıklarla ilgili ve kalite yönetiminde öğrencilerin rolü üzerine bilgiler verildi.

Öğretim elemanları özellikle uygulama atölyelerinin işleyişi üzerine öğrencilere bilgi verdiler. Bölümün mevcut ve gelecek planları üzerine görüşler alındı.