2020-10-09

Resim Bölümü Oryantasyon

Resim Bölümünde Video Konferans Yolu İle 1. Sınıf öğrencilerine Oryantasyon Yapıldı.

2020 Yılında Resim Bölümü Öğrenciliğine hak kazanan öğrencilerimizle ORYANTASYON çalışması  video konferans olarak gerçekleştirildi. 7 Kasım 2020 tarihinde gerçekleşen toplantı 15: 30 da başladı, 16.30'a kadar sürdü. Senkron olarak yapılan toplantıya 16 öğrencimiz katıldı.

1. Sınıftan öğrencilerin katıldığı video konferansta öncelikle Resim Bölüm Başkanı Doç.Dr. Mustafa Cevat ATALAY' Resim bölümünü tanıtarak,  eğitim süreçleri ve sonuçları hakkında detaylı bilgiler verdi. UZEM üzerinden dersler hakkında karşılıklı soru ve cevapların ardından, Resim Bölümü 1. Sınıf Danışmanı Arş.Gör. Bige GÜRSES tarafından Erasmus eğitim süreci, topluluklar, fakülte ve bölüm hakkında bilgiler verildi. Danışmanlık desteğinin hakkında bilgilerinde verildiği video konferans sırasında öğrencilerimizin bir çok  sorusu cevaplandırıldı.

Video konferansın sonunda, bütün öğrencilere tekrar hoşgeldiniz denilerek, başarıların dilenmesi ardından güzel temennilerle toplantı sonlandırıldı.