2023-03-14

Resim Bölümü İç Paydaş Toplantısı Gerçekleştirildi

Resim Bölümü yeterlilikleri üzerine yapılan çalışmalar doğrultusunda iç paydaşlarımızla bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıda Bölüm başkanımız Doç. Dalila ÖZBAY, öğretim elemanları Dr. Öğr. Üyesi Zekiye Aslıhan KUŞOĞLU, Arş. Gör. Dr. Tuncay Murat ATAL, Arş. Gör. Bige GÜRSES, Arş. Gör. Enis Malik DURAN, Radyo, Televizyon ve Sinema bölümünden Dr. Öğr. Üyesi Başak KAPTAN ŞİRAY, Fen-Edebiyat Fakültesi öğretim elemanlarından Dr. Öğr. Üyesi Yıldırım Onur ERDİREN, Öğr. Gör. Ayşe Alev DİRER AKHAN, öğrenci işlerinden Ali Ekber USTA, bölüm sekreterimiz Beyhan ÖZDEMİR yer aldılar.

Bilgilendirme sonrası paydaş görüşleri alındı ve değerlendirme formları üzerinden yeterlilik değerlendirmesi yapmaları istendi.

Paydaşlarımıza teşekkür ediyoruz.