2023-05-08

Romen Ulusal Güzel Sanatlar Üniversitesi’nde “Co-traces II” Adlı Gravür Sergisi

Üniversitemiz Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi, Resim Bölümü öğretim üyelerinden ve Trakya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Melihat TÜZÜN, Doç. Dalila ÖZBAY, Arş. Gör. Enis Malik DURAN 8-10 Mayıs 2023 tarihleri arasında Bükreş Ulusal Güzel Sanatlar Üniversitesi’nde Türkiye’de Özgün Baskıresim Sanat Derneği’nin bir etkinliği olarak “Co-traces II” adlı gravür sergisini açmışlardır.

Sergimizin açılışına T. C. Bükreş Büyükelçisi Özgür Kıvanç ALTAN, Resim hocamız Prof. Devrim ERBİL, Trakya Üniversitesi’nin değerli akademisyenleri, UnArte Fakülte dekanı Prof. Cosmin PAULESCU, “Yunus Emre” Enstitü Müdürü Mustafa YILDIZ, Grafik Bölüm Başkanı Dr. Ovidiu CROİTORU ve akademisyen Dr. Elena DİMİTRESCU, üniversite hocaları ve öğrenciler katılmışlardır.