2020-02-20

Tekirdağ Sosyal Bilimler Lisesi Resim Kulübü Gezisi

20 Şubat 2020 tarihinde Tekirdağ Sosyal Bilimler Lisesi Resim Kulübü öğrencilerinden oluşan bir grup öğrenci üniversitemizin Resim Bölümü’ne gezi düzenlediler. Öğrenciler bölümüz araştırma görevlileri Bige Gürses ve Enis Malik Duran’a bölüm hakkında sorular sorarak, yetenek sınavı, bölüm faaliyetleri, dersler ve atölyeler hakkında bilgi edindiler. Misafir öğrencilere gravür atölyesi gezdirilerek gravür teknikleri hakkında bilgi verdi. Resim atölyeleri ziyaret edildi, atölye müfredatları, resim teknikleri, mekanları hakkındaki sorular yanıtlandı. Son olarak Fresk atölyesi de gezilerek atölyelerden fotoğraflar alındı. Ziyaret sonrası Resim Kulübü Başkanı Belinay Çavuşoğlu ve Resim öğretmeni Tülay Şekerci, Resim Bölümü başkanı Doç. Dr. Mustafa Cevat Atalay’a da teşekkürlerini ileterek fakültemizden ayrıldılar. Bu ziyaretin öğrenciler için oldukça ufuk açıcı olduğunu ve kimi öğrencilerin de gelecek planlarını bu yönde yapmalarına sebep olabileceğini belirttiler.