2023-03-14

Öğrencilerimiz Bazaart Seçkisine kabul edildi

Resim Bölümü öğrencilerimizden Aleyna Karayer ve Barışcan Seval 12. Bazaart Sergisi'ne kabul edildiler.

2011 yılında Yeniköy Rotary Kulübü bünyasinde oluşturulan Bazaart projesi, güzel sanatlar fakültelerinde öğrenim gören sanat öğrencilerinin ve yeni mezun sanatçı adaylarının eserlerini sergileme, koleksiyonerlere ulaştırma ve sanatseverleri bir araya getirme imkanı sağlamaktadır.

Her yıl ülke genelinde başvuru kabul eden projeye bu sene bölümümüzden iki öğrencimiz yer aldı. 15 Mart-09 Nisan tarihleri arasında Galeri Deniz'de açılan 12. Bazaart Sergisi'nde değerli öğrencilerimiz Aleyna Karayer ve Barışcan Seval'in eserleri yer aldı.

Kendilerine başarılar diliyoruz ve sanat yolculuklarının uzun olmasını ümit ediyoruz.