2023-09-15

Öğrencilerimiz FreshAnkara Seçkisinde Yer Aldı

Küratörlüğünü Türk Sanatının saygın isimlerinden Prof. Dr. Kıymet GİRAY'ın üstlendiği FRESH ANKARA 2. ÇAĞDAŞ SANAT SERGİSİ bu yıl da Türkiye'nin farklı bölgelerinden genç sanatçıların eserlerine yer verdi.

Resim Bölümü öğrencilerimizden ASENA İLAYDA ATAÇ ve BARIŞCAN SEVAL, Resim Bölümümüzden mezun olup üniversitemizde yüksek lisans eğitimine devam eden Simge SOYKAYA da 68 ilden gelen 545 başvuru arasından seçilerek bu önemli çağdaş sanat etkinliğinin seçkisinde yer aldılar. Prof. Dr. KIYMET GİRAY,  Prof. Dr. İSMAİL ATEŞ, Doç. Dr. BÜLENT ÇINAR, Prof. Dr. ZEHRA ÇOBANLI ve Dr. ALPER ÖZKAN'ın seçici kurul olarak görev aldığı sergi büyük bir coşkuyla açıldı. Öğrencilerimizin çalışmalarını ziyaretçiler ilgiyle izlediler.

Böümümüzü gururlandıran öğrencilerimizi tebrik ediyor ve başarılarının devam etmesini yürekten diliyoruz.