2023-05-01

İki Şehir Arasında Gravür Sergisi

Tekirdağ'da Kaan SARI tarafından kurulan çağdaş sanat platformu OddArt Space'te "İki Şehir Arasında" başlıklı gravür sergisi açıldı. Bölümümüz kurucularından Prof. Melihat TÜZÜN'ün fikrini ortaya koyduğu sergide Prof. Melihat TÜZÜN, Bölüm Başkanımız Doç. Dalila ÖZBAY, Arş. Gör. Enis Malik DURAN'ın yanı sıra Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi ve Trakya Üniversitesi Resim Anasanat Dalı'nda öğrenim gören öğrencilerin gravürleri yer aldı.

Yoğun bir katılımla gerçekleşen açılışta Prof. Melihat TÜZÜN, Doç. Dalila ÖZBAY ve galeri kurucusu Kaan SARI sergi sürecini içeren bir konuşma yaptılar.

Fakültemize, Tekirdağ'da sanat rtamına yeni bir soluk kazandıran OddArt Space'e teşekkür ediyoruz ve tüm katılımcılarımızı tebrik ediyoruz.